WUGI domácí kefír

pytlíček plný kefírových kultur, ze kterého si můžete doma udělat vlastní kefír. Stačí k tomu trochu vody, mléka nebo třeba ovocné šťávy.

Trvá to minutku, ale vaše zdraví (a hlavně střeva) vás za to budou milovat. Proč? Protože domácí kefír vzniká fermentováním neboli kvašením. Díky tomu je plný přátelských bakterií, enzymů a dalších látek, které tělu často chybí. Vykouzlím čerstvý mléčný, vodní nebo třeba kokosový kefír!

 100% organické   bez sóji   bez GMO   bez lepku  vegan  bez laktózy

Jak kefír vzniká?

Domácí kefír vzniká fermentací (zjednodušeně kvašením) kefírových kultur ve vodě, mléce, ovocné šťávě nebo kokosovém i jiném rostlinném mléce. Kefírové kultury se krmí laktózou v mléce nebo cukrem ve sladkém nápoji, mění je na bublinky (oxid uhličitý), kyselinu octovou a mléčnou.

Vzniká tak lehce perlivý, osvěžující nápoj s minimem zbytkového cukru, který je plný přátelských bakterií (probiotik), enzymů, živin, vitamínů a minerálů. Ty jsou nezbytné pro správnou funkci střev a zažívání.

Nejprodávanější

Mléčné kefírové kultury WUGI (na zkoušku)
199 Kč
408
Vodní kefírové kultury WUGI - malé balení
199 Kč
409
Vodní kefírové kultury WUGI (až na 30 litrů kefíru) 552
4 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení