Pepř zelený celý

Neohodnoceno
od 25 Kč od 98 Kč / 100 g

Zvolte variantu

Detailní informace

Hmotnost: 100 g
Skladem (>5 ks)
98 Kč
Hmotnost: 50 g
Skladem (>5 ks)
54 Kč
Hmotnost: 20 g
Skladem (>5 ks)
25 Kč

Detailní popis produktu

lat. Piper nigrum L. 

Zelený pepř se sklízí, když jsou bobule zelené (nedozrálé). Na rozdíl od pepře černého není fermentovaný, ale buď rychle usušený a nebo naložený v octě nebo slaném nálevu. Zelený pepř má jemnější aroma a svěží chuť, a také je méně ostrý než černý pepř. Používá se převážně celý nebo drcený. Celé kuličky zeleného pepře jsou měkké, a proto se často přidává do paštik, nádivek, sýrů nebo rolád. Drcený pepř se často používá na přípravu steaků nebo kuřecího a rybího masa.

Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení o bylinách.